CIRCULAR NORMES GENERAL C.INFANTIL

 

NORMES DE CICLE INFANTIL:

·      PUNTUALITAT: Arribar tard perjudica marxa de l'activitat del tot el grup i al propi nen, ja que sempre troba l’activitat començada i li dificulta l’interès i la participació. És per això que el Centre ha optat per la següent mesura: el nen que arribi com a norma general més tard de les 9:05h i de les 15:05h, no podrà pujar a l’aula fins a l’hora següent a l’arribada. Es quedarà a la sala de mestres vigilat per un mestre i realitzant alguna tasca adient.

La porta s’obrirà a les 8:50 i a les 14:50 per als nens d’infantil.

·      LA ROBA: Els efectes personals com la bata, l’abric, la bosseta, xandall... han d’anar MARCAT amb el NOM de l'alumne. No poseu únicament les inicials.

·      BATA DE PINTURA: Cada nen ha de portar la bata de pintura a principi de curs, la qual es quedarà guardada a la classe. A final de cada trimestre es podrà endur a casa per rentar.

·      MENJADOR: Els nens que es quedin a dinar a l’escola han de portar una bata o pitet pel menjador. El divendres s’ho emportaran per rentar i retornar-lo el dilluns.

·      LA VETA: La bata, l’abric, la jaqueta del xandall i qualsevol altra prenda susceotible de treure's haurà de portar una veta per tal de poder penjar-la al seu penjador. D’aquesta manera, el nen, podrà penjar les seves pertinències còmodament, potenciant la seva autonomia i, a més, evitant el desordre a la classe.

·      EQUIP DE GIMNÀSTICA: Necessitarem el xandall de l’escola per els dies de ioga i psicomotricitat. Es recomana portar mitjons gruixuts per l’activitat de ioga.

·      CALÇAT: El calçat ha de ser còmode i pràctic, per aquest motiu recomanem que, per la pròpia autonomia del nen i per seguretat a les escales, el calçat sigui de velcro, mai de cordons.

·      LA ROBA: Ha de ser còmoda i pràctica per el nen, per tal de poder anar al lavabo sense dificultat. Evitem en el possible els pantalons massa estrets i amb botons difícils de cordar. No poseu cinturons.

* els alumnes de P3 i P4, hauran de dur el xandall tots els dies.

·      JOGUINES: No es poden portar joguines a l’escola. D’aquesta manera s’eviten possibles baralles entre els nens i la pèrdua d’aquestes. També recordem, per qüestions de seguretat, no portar collarets, anells o braçalets.

·    ANIVERSARIS: No es poden portar llaminadures, només galetes o similars. Qui vulgui portar alguna cosa per beure, haurà de ser suc de fruites de cartronet. Us recordem que no es obligatori portar res.

Us recordem que no es pot repartir targetes d’invitació dins de l’escola

·      L’ESMORZAR: Es recomana que l’esmorzar es faci a casa. A l’escola es pot portar alguna petita quantitat de menjar per menjar a l’hora de l’esbarjo. Els nens que portin esmorzar, haurà de ser dins d’una bosseta de tela amb el seu nom. Per raons d’espai no es pot portar motxilla.

·      GOT: Cada nen o nena, ha de portar un got de plàstic amb nansa. Escriviu el nom del nen amb retolador permanent. Aquest, se l’emportaran el divendres per rentar i retornar-lo el dilluns.

·      MALALTIES: Els nens que estiguin malalts no han de venir a l’escola. Hem d’evitar contagis.

·     MOCADORS I TOVALLOLETES: Cada nen haurà de portar un paquet de tovalloletes humides i una capsa de mocadors de paper. Quan s’acabin, la mestra, ho farà saber perquè es portin més. Us demanem, si us plau, que col·laboreu TOTS a l’hora de portar-ho, ja que TOTS en fem ús cada dia.

·      CEASME: No hi podeu portar el nen o nena sense el full que us han de donar en el centre. Sinó seguiu aquesta norma, no us abonaran l’import de la visita.

 

Us agraïm el compliment d’aquestes normes.

Gràcies a tots per viure amb nosaltres aquesta etapa tan important per als vostres fills.

 

L'Equip d’infantil