INFO PREINSCRIPCIÓ CURS 20/21

Tot i les dificultats que hi ha derivades de la situació produïda pel Covid-19, finalment es posa en marxa el PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ 2020-2021, si bé es fa d’una manera força diferent , sobretot perquè no s’han pogut fer les Portes Obertes que justament teníem preparades pel dia 15 de març.

El Departament d’Ensenyament aprovà les normes de preinscripció i matrícula a la Resolució EDU/576/2020 de 28 de febrer , i en aquests últims dies han presentat unes noves instruccions que modifiquen en part la Resolució; alguns d’aquests canvis fan referència al calendari i a la presentació de la sol·licitud de preinscripció i la documentació corresponent, entre d’altres.

Pel que fa al calendari, s’estableixen unes dates, però amb la premissa que, en cas que sigui necessari modificar-les per causa de força major, les noves dates es faran públiques al web Estudiar a Catalunya.

D’entrada, les instruccions preveuen el següent per al segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria:

 

 Període de presentació de sol·licitud de preinscripció: 13 al 22 de maig

 Matrícula: 13 al 17 de juliol

 

A les instruccions es promou l’ús de la sol·licitud en suport informàtic per tal de reduir la presència de les famílies als centres educatius, eliminant la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, que queda substituïda per l’enviament del resguard de la sol·licitud i la documentació necessària, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Mail de l’Escola La Immaculada a8028655@xtec.cat

Les dates per a la presentació en suport informàtic són del 13 al 22 de maig.

A través d’aquest enllaç, trobareu tota la informació i podreu accedir a la sol·licitud de preinscripció :

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/obligatoris

Preveu també  la presentació de sol·licituds de forma presencial, assignant una cita prèvia per a l’accés al centre. Contacteu amb l’Escola La Immaculada al telèfon

93.656.75.21.

Les dates per a la presentació de forma presencial és del 19 al 22 de maig i l’horari serà de 9:30 a 13: hores.

Indicacions sobre com es farà l’atenció presencial:

 Al centre hi ha d’anar el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona)

 Cal portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. ( si hi ha alguna cosa que caldrà emplenar a l’escola us recomanen que us porteu el vostre propi bolígraf )

 Recordem la recomanació de portar mascareta i guants

 No poden acudir les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes. En aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.Us adjuntem tota la informació relativa a la preinscripció, normativa, calendari, codis de centres i la sol·licitud.

 

FEU CLIC PER ACCEDIR ALS DOCUMENTS:

 

CALENDARI        INFORMACIÓ DOCUMENTACIÓ        MODEL SOL·LICITUD         CODIS CENTRES